Köszöntő

Kezdődjék hát! Sokat vaciláltam, hogy elinduljon-e ez az oldal, tekintve, hogy számtalan egyéb dologban is benne vagyok, főállásom mellett még több projektet is futtatok, de végül úgy döntöttem, miért ne?

Az oldal célja érdekességek, újdonságok megosztása a whisky világból, korábbi cikkek, posztok fordítása, saját tapasztalatok bemutatása.

Nem cél viszont a tapasztalt whiskyrajongók tájékoztatása, hanem inkább olyan műkedvelő fogyasztóké, akik most ismerkednek a whisky világával. Legyen ez egy ugródeszka nektek, akik megízleltétek az "élet vizét"!

A tartalom nem feltétlenül korlátozódik a skót whiskyiparra, sőt, célom a virágkorát élő és intenzíven növekvő amerikai független lepárlói piac és az európai vagy távol-keleti whiskyvilág figyelése, bemutatása is.

Ismerj meg új márkákat, lepárlókat; gyere el egy olyan szegmensébe a whiskyk világának, ahol még nem, vagy csak keveset jártál. Velem együtt történik majd ennek a megismerése, hiszen én is csak most kezdem feltérképezni az iparágat. Az ebből eredő kezdeti tapasztalatlanság a fejlődés része.

Címkék: first, whisky, whiskey